PÄÄSY KURSSILLE SULKEUTUU:

0 d:0 h:0 m:0 s
Nappaa paikkasi Vapauta Supervoimasi Verkkokursseilla -verkkovalmennukseen ja muuta ideasi toistuviksi 5-numeroisiksi verkkokurssimyynneiksi
Pääsy valmennukseen on nyt auki (vain 1.2 kello 23:59 asti!)

Kiitos Iida! Olen valmis liittymään mukaan. 

Haluan muuttaa ideani toistuviksi 5-numeroisiksi verkkokurssimyynneiksi lanseerauksien avulla. Tiedän, että seuraamalla ohjeitasi ja käymällä valmennuksesi läpi tämä tavoite voi täyttyä jopa 12 viikossa. Minulla on 30 päivän tyytyväisyystakuu, joten minulla ei ole mitään menetettävää. Ainoastaan voitettavaa.


ASKEL 1. Syötä tietosi:

Laskutustiedot:

ASKEL 2. Valitse sopivin maksutapa:

 • Preferred option
  Maksa kurssi kertamaksulla:€1297.00
 • Preferred option
  Maksa kurssi 3 erässä:3x €457.00
 • Preferred option
  Maksa kurssi 6 erässä:6x €247.00

ASKEL 3. Syötä maksutietosi (pankki- tai luottokortti):

You will not be charged for this purchase, but if you choose to make an optional purchase later, this card info will be used to complete that transaction!

Processing...

Turvallinen maksu: Käytän maksunvälittäjänä suomalaistenkin verkkokauppojen suosimaa Stripeä, joka turvaa maksusi 100 prosenttisesti. Maksutietosi eivät tallennu mihinkään. Maksuyhteys on turvattu 256-bittisellä kryptatulla yhteydellä. Plus: Pankkisi tekee vielä 3D-tunnistautumisen, joten kannattaa kaivaa valmiiksi puhelinsovellus/avainlukulista esille.

“ -- Vaikka minulla on yli 15v kokemus yrittäjyydestä - minulla ei ollut hajuakaan miten ennakkomyydään, rakennetaan ja lanseerataan oma verkkovalmennus. Siksi päätin turvautua Iidan apuun - ja se investointi maksoi itsensä moninkertaisesti takaisin jo ensimmäisessä lanseerauksessa (puhumattakaan säästetystä ajasta!) Kiitos Iida! --"

Emma Ruotsala |
Bisnesmentoring

“--Isoin oivallus Iidan avulla oli ymmärtää, että voin myydä kurssini jo ennen sen rakentamista. Ennakkomyynnin jälkeen verkkokurssin rakentaminen ja lanseeraaminen oli niin paljon helpompaa - ja sain lopulta yhteensä yli 20,000€ myyntiä ensimmäisellä yrittämällä--”

LanaPrana
| Ayurveda

“--Joskus *pakkotilanne* on paras motivaatio vain tehdä se! Kun starttirahani päättyi, lanseeraus oli ainut jäljellä oleva oljenkorsi. Kiitos siis Iida kullanarvoisista ohjeistasi - ne kirjaimellisesti pelastivat yritykseni! --”

Heini Harjaluoma
| Vapaudentilaan

“--Onnistuin saamaan ennakkomyynnistä ja ensimmäisestä lanseerauksesta yhteensä yli 10,000€ myyntiä, vaikka sähköpostilistalla oli vain 290 tilaajaa! Kiitos Iida huikeasta opetuksesta! --”

Jaana Karhu
| Stailausstudio

Liittymällä mukaan TÄNÄÄN, saat:

Vapauta Supervoimasi Verkkokursseilla teho-ohjelman, jonka avulla ideasi muuttuu ammattimaiseksi verkkokurssiksi sekä lanseeraat sen itsevarmasti jopa 12 viikossa

Loppuunmyydyt Lanseeraukset -menetelmän, jolla saat toistuvasti 5-numeroisia lanseerauksia, jotka aidosti muuttavat liiketoimintasi (ja koko elämäsi!) suunnan

TODELLA kattavan bonuspaketin

 • Total payment
 • 1xVapauta Supervoimasi Verkkokursseilla€0
  -+

All prices in EUR

Tarvitsetko apua maksamisessa? 

Laita viestiä: tiimi@vapautasupervoimasi.fi

Affiliate: