OVET SULKEUTUVAT

0 d:0 h:0 m:0 s
Nappaa paikkasi Ideasta Vaikuttavaksi Verkkokurssiksi -verkkovalmennukseen ja saat vihdoin ne 10-20 ensimmäistä asiakasta verkkokurssillesi
Pääsy valmennukseen on nyt auki (vain 09.06. kello 23:59 asti!)

Kiitos Iida! Olen valmis liittymään mukaan. Koska haluan ensimmäiset 10-20 asiakasta verkkokurssilleni – ilman tuhansia someseuraajia, erikoislääkäritasoista statusta tai maailmaa mullistavaa ideaa. Tiedän, että seuraamalla ohjeitasi ja käymällä valmennuksesi läpi seuraavan 30 päivän aikana tämä tavoite täyttyy. Tai muutoin voin pyytää rahani takaisin. Joten minulla ei ole mitään menetettävää. Ainoastaan voitettavaa.


ASKEL 1. Syötä tietosi:

Billing address

ASKEL 2. Valitse sopivin maksutapa:

  • Preferred option
    Kertamaksu (€497.00)€400.81
  • Preferred option
    Maksa kolmessa osassa3x €158.87

ASKEL 3. Syötä maksutietosi (pankki- tai luottokortti):

You will not be charged for this purchase, but if you choose to make an optional purchase later, this card info will be used to complete that transaction!

Processing...

Turvallinen maksu: Käytän maksunvälittäjänä suomalaistenkin verkkokauppojen suosimaa Stripeä, joka turvaa maksusi 100 prosenttisesti. Maksutietosi eivät tallennu mihinkään. Maksuyhteys on turvattu 256-bittisellä kryptatulla yhteydellä. Plus: Pankkisi tekee vielä 3D-tunnistautumisen, joten kannattaa kaivaa valmiiksi puhelinsovellus/avainlukulista esille.


“ -- Pelkästä ennakkomyynnistä sain jo 3000€ myyntiä, minkä jälkeen pystyin todella itsevarmasti lanseeraamaan sen *isommin*. Lopputuloksena myyntiä melkein 7000€ alle 12 viikossa--"

Surya Shivjot
| Kundalini Alchemy

“--Ennen Iidan kurssia olin yrittänyt tehdä ja myydä erilaisia verkkokursseja jo 3 kertaa - kerta toisensa jälkeen päättäen, että en yritä enää koskaan… Kunnes löysin Iidan kurssin: ja lopputuloksena yli 1000€ myyntiä kurssille ennen sen rakentamista! --”

Heidi Savioja
| Uinnin ABC

“--Ensimmäinen lanseeraukseni oli todellinen floppi: tuloksena monta kuukautta rakennettu kurssi ja vain muutama hassu ostaja kurssille. Tästä oppineena toisella kertaa kassaan kilahti yli 3500€ jo ennen, kuin olin käyttänyt tuntiakaan tuotteen tekemiseen. Kiitos Iida! --”

Saara Käppi
| Beboss Creative

“--Tein ennakkomyynnin Iidan ohjeiden mukaisesti ILMAN tietokonetta ja tuloksena yli 1000€ myyntiä: joten jos minä pystyn tähän, pystyt sinäkin! Nyt on mukava rakentaa kurssi opiskelijoiden kanssa yhdessä ja sen jälkeen lanseerata se isommin parin kuukauden päästä. --”

Ella Lumijärvi
| Tekolaranch

Liittymällä mukaan TÄNÄÄN saat: 

Ennakkomyy Nollabudjetti -menetelmällä onnistut saamaan ensimmäiset 10-20 maksavaa asiakasta verkkokurssillasi jopa alle 30 päivässä

BONUS 01 – Näin saat ensimmäiset 500 superfania sähköpostilistalle käyttämällä vain 30 min päivässä (Ilmainen)

BONUS 02 – Kaava Toistuviin 5-Numeroisiin Kurssilanseerauksiin (Ilmainen)

BONUS 03 – Tekninen tuki (Ilmainen)


  • Yhteensä
  • 1xIdeasta Vaikuttavaksi Verkkokurssiksi€0
    -+

All prices in EUR

Tarvitsetko apua maksamisessa? Laita viestiä: tiimi@vapautasupervoimasi.fi

Affiliate: