PÄÄSY VALMENNUKSEEN SULKEUTUU:

0 d:0 h:0 m:0 s

Nappaa paikkasi Avaimet Nollasta Vapauteen -verkkovalmennukseen ja polkaise käyntiin jopa 6-numeroinen digibisnes

Pääsy valmennukseen on nyt auki (vain 21.5. kello 23:59 asti!)

Kiitos Iida! Olen valmis liittymään mukaan. Haluan polkaista käyntiin jopa 6-numeroisen digibisneksen tämän kurssin avulla. Minulla on täysi 60 päivän tyytyväisyystakuu. Joten minulla ei ole mitään menetettävää. Ainoastaan voitettavaa.


ASKEL 1. Syötä tietosi:

Laskutustiedot:

ASKEL 2. Valitse sopivin maksutapa:

  • Preferred option
    Kertamaksu (€247.00)€199.19
  • Preferred option
    Osamaksu (€97/kk)3x €78.23

ASKEL 3. Syötä maksutietosi (pankki- tai luottokortti):

You will not be charged for this purchase, but if you choose to make an optional purchase later, this card info will be used to complete that transaction!


Turvallinen maksu: Käytän maksunvälittäjänä suomalaistenkin verkkokauppojen suosimaa Stripeä, joka turvaa maksusi 100 prosenttisesti. Maksutietosi eivät tallennu mihinkään. Maksuyhteys on turvattu 256-bittisellä kryptatulla yhteydellä. Plus: Pankkisi tekee vielä 3D-tunnistautumisen, joten kannattaa kaivaa valmiiksi puhelinsovellus/avainlukulista esille.


“ -- Pelkästä ennakkomyynnistä sain jo 3000€ myyntiä, minkä jälkeen pystyin todella itsevarmasti lanseeraamaan sen *isommin*. Lopputuloksena myyntiä melkein 7000€ alle 12 viikossa--"

Surya Shivjot
| Kundalini Alchemy

“--Ennen Iidan kurssia olin yrittänyt tehdä ja myydä erilaisia verkkokursseja jo 3 kertaa - kerta toisensa jälkeen päättäen, että en yritä enää koskaan… Kunnes löysin Iidan kurssin: ja lopputuloksena yli 1000€ myyntiä kurssille ennen sen rakentamista! --”

Heidi Savioja
| Uinnin ABC

“--Ensimmäinen lanseeraukseni oli todellinen floppi: tuloksena monta kuukautta rakennettu kurssi ja vain muutama hassu ostaja kurssille. Tästä oppineena toisella kertaa kassaan kilahti yli 3500€ jo ennen, kuin olin käyttänyt tuntiakaan tuotteen tekemiseen. Kiitos Iida! --”

Saara Käppi
| Beboss Academy

“--Tein ennakkomyynnin Iidan ohjeiden mukaisesti ILMAN tietokonetta ja tuloksena yli 1000€ myyntiä: joten jos minä pystyn tähän, pystyt sinäkin! Nyt on mukava rakentaa kurssi opiskelijoiden kanssa yhdessä ja sen jälkeen lanseerata se isommin parin kuukauden päästä. --”

Ella Lumijärvi
| Tekolaranch

Liittymällä mukaan TÄNÄÄN, saat:

M.V.P. -pelikirja: Kuinka polkaiset käyntiin jopa 6-numeroisen digibisneksen tämän tarkan kolmen vaiheen menetelmän avulla

BONUS 01: 100 000€ Lanseerausholvi (ilmainen)

BONUS 02: Näin hinnoittelet digituotteesi oikein (ilmainen)

BONUS 03: Toimivaksi todistettu kaava digiyrittäjän tuloksellisiin nettisivuihin (ilmainen)

  • Total payment
  • 1xAvaimet Nollasta Vapauteen€0
    -+

All prices in EUR

Tarvitsetko apua maksamisessa? 

Laita viestiä:
tiimi@vapautasupervoimasi.fi

Affiliate: