PÄÄSY VALMENNUKSEEN SULKEUTUU:

0 d:0 h:0 m:0 s

Nappaa paikkasi Avaimet Nollasta Vapauteen -verkkovalmennukseen ja polkaise käyntiin jopa 6-numeroinen digibisnes

Pääsy valmennukseen on nyt auki (vain 19.05. kello 23:59 asti!)

Kiitos Iida! Olen valmis liittymään mukaan. Haluan polkaista käyntiin jopa 6-numeroisen digibisneksen tämän valmennuksen avulla. Minulla on täysi 60 päivän tyytyväisyystakuu. Joten minulla ei ole mitään menetettävää. Ainoastaan voitettavaa.


ASKEL 1. Syötä tietosi:

Laskutustiedot:

ASKEL 2. Valitse sopivin maksutapa:

  • Preferred option
    Kertamaksu (€247.00)€199.19
  • Preferred option
    Osamaksu (€97/kk)3x €78.23

ASKEL 3. Syötä maksutietosi (pankki- tai luottokortti):

You will not be charged for this purchase, but if you choose to make an optional purchase later, this card info will be used to complete that transaction!

Processing...

Turvallinen maksu: Käytän maksunvälittäjänä suomalaistenkin verkkokauppojen suosimaa Stripeä, joka turvaa maksusi 100 prosenttisesti. Maksutietosi eivät tallennu mihinkään. Maksuyhteys on turvattu 256-bittisellä kryptatulla yhteydellä. Plus: Pankkisi tekee vielä 3D-tunnistautumisen, joten kannattaa kaivaa valmiiksi puhelinsovellus/avainlukulista esille.


“ -- Pelkästä ennakkomyynnistä sain jo 3000€ myyntiä, minkä jälkeen pystyin todella itsevarmasti lanseeraamaan sen *isommin*. Lopputuloksena myyntiä melkein 7000€ alle 12 viikossa--"

Surya Shivjot
| Kundalini Alchemy

“--Ennen Iidan kurssia olin yrittänyt tehdä ja myydä erilaisia verkkokursseja jo 3 kertaa - kerta toisensa jälkeen päättäen, että en yritä enää koskaan… Kunnes löysin Iidan kurssin: ja lopputuloksena yli 1000€ myyntiä kurssille ennen sen rakentamista! --”

Heidi Savioja
| Uinnin ABC

“--Ensimmäinen lanseeraukseni oli todellinen floppi: tuloksena monta kuukautta rakennettu kurssi ja vain muutama hassu ostaja kurssille. Tästä oppineena toisella kertaa kassaan kilahti yli 3500€ jo ennen, kuin olin käyttänyt tuntiakaan tuotteen tekemiseen. Kiitos Iida! --”

Saara Käppi
| Beboss Academy

“--Tein ennakkomyynnin Iidan ohjeiden mukaisesti ILMAN tietokonetta ja tuloksena yli 1000€ myyntiä: joten jos minä pystyn tähän, pystyt sinäkin! Nyt on mukava rakentaa kurssi opiskelijoiden kanssa yhdessä ja sen jälkeen lanseerata se isommin parin kuukauden päästä. --”

Ella Lumijärvi
| Tekolaranch

Liittymällä mukaan TÄNÄÄN, saat:

M.V.P. -pelikirja: Kuinka polkaiset käyntiin jopa 6-numeroisen digibisneksen tämän tarkan kolmen vaiheen menetelmän avulla

BONUS 01: 100 000€ Lanseerausholvi (ilmainen)

BONUS 02: Näin hinnoittelet digituotteesi oikein (ilmainen)

BONUS 03: Toimivaksi todistettu kaava digiyrittäjän tuloksellisiin nettisivuihin (ilmainen)

  • Total payment
  • 1xAvaimet Nollasta Vapauteen€0
    -+

All prices in EUR

Tarvitsetko apua maksamisessa? 

Laita viestiä:
tiimi@vapautasupervoimasi.fi

Affiliate: